Adverteren

Adverteer op de Marokkaanse Maroc Chat
Marocchat.nl is een snel groeiende Marokkaanse chat nieuws website met momenteel meer dan 70.000 bezoeken per maand, 68% van de bezoekers zijn uit Nederland en 32% uit Belgie.

De leeftijd van chatters varieert van 17 tot 55 jaar. De verhouding tussen mannelijke en vrouwelijke chatters is ongeveer 60:40. Door toezicht en moderatie groeit het aantal vrouwelijke bezoekers. MarocChat heeft chatrooms voor zowel jongeren als volwassenen. 58% van de bezoeken aan de website komen via een mobiele telefoon, 32% via een desktop en de overige 10% via tablet en andere devices. De website en chatbox zijn hierop aangepast.

Advertentie mogelijkheden
De MarocChat chatbox biedt uitgebreide opties voor advertenties, waaronder Leaderboards, Rectangles, (wide) Skyscraper, Full banner en Inline text. Adverteren in de chatbox zelf kan via (roterende) banners. Ook maatwerk oplossingen zijn mogelijk. De kosten voor adverteren zijn afhankelijk van aantal en formaat van advertenties en de campaign-looptijd. We bieden aantrekkelijke kortingen op combinaties.

De website en de chatbox zijn responisve en daardoor geschikt voor alle typen devices zoals PC, tablet en mobiel. Door het gebruik van html5 werkt de site met alle merken browsers en IOSen. er wordt geen gebruik gemaakt van Flash. De website en chatbox draaien op een zware virtual private server met een dedicated Internetverbinding voor snelle response en groeimogelijkheden. Al het chatverkeer tussen client en server is versleuteld door middel van https.

Neem contact met ons op via:
Marocchat.nl@gmail.com